Ζάχος & ΣΙΑ ΟΕ- Σύγχρονα Δομικά Υλικά

Για περισσότερα από 40 χρόνια χτίζουμε σχέσεις και μεγαλώνουμε μαζί με τους συνεργάτες μας

Η εταιρεία Σ. ΖΑΧΟΣ & ΣΙΑ δραστηριοποιείται στο χώρο των σύγχρονων δομικών και μονωτικών υλικών στην Κέρκυρα από το 1982.

Ξεκινώντας με την πώληση δύο μόνο υλικών (ασβέστη και άμμο) η εταιρεία μας πολύ γρήγορα εξελίχθηκε και κατάφερε να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη επιχείρηση η οποία καλύπτει ολόκληρη τη γκάμα από τα δομικά και μονωτικά υλικά. Το 2008 μεταφερθήκαμε σε ιδιόκτητη εγκατάσταση, σε ένα σύγχρονο κτήριο με σύγχρονα μηχανήματα, έτσι ώστε να σας εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Έχοντας χτίσει δεσμούς εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τους πελάτες μας, σήμερα παρέχουμε προϊόντα για υπηρεσίες όπως ολοκληρωμένο χτίσιμο οικοδομών, καθώς επίσης και παροχή υλικών σοβαντίσματος, προς ενίσχυσή της μόνωσης μιας  σύγχρονης οικοδομής. Στο κατάστημα Σ. ΖΑΧΟΣ & ΣΙΑ θα βρείτε όλα όσα αναζητάτε για την κατασκευή, την ανακαίνιση ή την συντήρηση του χώρου ή του σπιτιού σας. Επισκευαστικά & βελτιωτικά υλικά, συγκολλητικές ταινίες, τσιμεντογωνίες, υλικά θερμομόνωσης και διακοσμητικά υλικού εξωτερικών χώρων συμπεριλαμβάνονται μέσα στην ευρεία γκάμα υλικών και προϊόντων της εταιρείας Σ. ΖΑΧΟΣ & ΣΙΑ αφού θα βρείτε επιλογές και ποικιλία σε οικοδομικά και μονωτικά υλικά που είναι ικανά να καλύψουν τις ανάγκες ενός ιδιώτη μέχρι μεγάλων κατασκευαστικών – τεχνικών εταιρειών.

Ποιοτικά οικοδομικά υλικά ανώτερης ποιότητας όλων των κορυφαίων κατασκευαστών

NEWSLETTER

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα, καθώς και προσφορές για τα προϊόντα μας